All for Joomla All for Webmasters

Фонд "Спорт за деца с увреждания” осигурява водна рехабилитация и адаптирано плуване на деца в Габрово

Фондация BCause подкрепи каузата на "Сдружение Равен старт 2008" със средства от дарителския фонд "Спорт за деца с увреждания”. Така повече от 20 деца с увреждания от Габрово ще посещават водна рехабилитация и адаптирано плуване през февруари 2019.

До края на месеца предстои да финансирамe още два проекта, които осигуряват вълнуващи спортни занимания за деца с увреждания.

Дарителският фонд "Спорт за деца с увреждания” съществува благодарение на частни и корпоративни дарения, включително дарения по ведомост. С тези средства през годините Фондация BCause подкрепя много организации да провеждат занимания с деца с увреждания, като дейностите са изключително разнообразни: езда, плуване, бягане, йога на смеха, лечебна гимнастика, зумба, пилатес, класически балет, кросфит тренировки, занимания с кучета.

Заниманията във вода - адаптирано плуване и водна рехабилитация, са особено предпочитани от децата с увреждания и имат безспорен ефект върху развитието им. Ето какво казват родителите.

kubi

Казвам се Ружа Недкова-Иванова, майка на Кубрат. В Габрово трета година ползва водна рехабилитация. Не можем да опишем с думи радостта в очите му от участието и постижението му. Благодарим от цялото си сърце на неговия треньор и рехабилитатор Георги Левичаров, пред чиито очи Куби израства и става мъж всеки ден. За нас неговата помощ е незаменима. Благодарим на всички организатори, които се погрижиха за непрестанните сълзи от радост в очите ни и за постоянната широка усмивка на лицата ни!

 

matey

Мили хора! Искам да изкажа своята признателност и благодарност към хората осъществили, участващи и подкрепящи проект Водна рехабилитация в Габрово. Заедно посрещнахме децата на плувния басейн! Заедно подкрепяхме всички шампиони! Споделихме емоциите, вълнението, усмивките им. Заедно! Заедно бяхме благодарни на треньори, деца, организатори за положения труд! Заедно разменихме мислите си, изказахме чувствата си. Заедно споделихме, че докато децата ни се борят и успяват - а те винаги успяват, си заслужава всяка трудност.
С признателност и благодарност: Грета Томова, родител на Матей

 

ivelinЗдравейте, казвам се Светла Граматикова, майка на Ивелин. Детето ми вече пета година ползва водна рехабилитация, която му помага да укрепне физически и психически. Състезанията му носят положителни емоции, чуство за увереност, стимул за победа. Не мога да изразя с думи щастието на детето си, неговият дух и чувството му за пълноценост. За мен като майка това е изклюючително ценно и незаменимо! Благодарна съм на всички, които помагат за случването на това неизмеримо щастие! Всичко това се постига и с всеотдайната работа на рехалибитатора.

----------------------------------
Pin It

Search