All for Joomla All for Webmasters

Трети семинар по финансова грамотност на СИБАНК и BCause

Вчера, на 14 септември, в София се проведе третият семинар от поредицата образователни семинари на финансова тематика, организирани съвместно от СИБАНК ЕАД и фондация BCause.

Весела Петкова, ръководител „Корпоративно банкиране“ в СИБАНК, изнесе лекция на тема „Финансова грамотност – основни финансови понятия“ пред младежите от „Фондация за социална промяна и включване”, „Конкордия” и Защитено жилище „Заедно”.

Форумите са част от дългосрочната програма на СИБАНК за финансова грамотност - основен приоритет на политиката на компанията за корпоративна социална отговорност. Тяхната цел е предоставяне на основни познания по финансови теми на младежи в неравностойно положение. Началото на поредицата от семинари на финансова тематика, организирани съвместно с фондация BCause, беше поставено още в края на 2016 г. с темата „Кредитиране“.  Тогава участие взеха младежи в неравностойно положение от специалностите Медицина, Право, Логопедия, Социални дейности, Екологична биотехнология, Европейски проекти и др.

 

----------------------------------
Pin It

Search