All for Joomla All for Webmasters

ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО

Подкрепяме старта и укрепването на икономически дейности като средство за генериране на ресурси за справяне със социалните и екологични проблеми.

Подкрепяме старта и укрепването на икономически дейности като средство за генериране на ресурси за справяне със социалните и екологични проблеми.

Трябва ли неправителствените организации да прекратяват дейностите си в очакване на следващото дарение или финансиране? Само големите корпорации ли могат да даряват и да бъдат социално ангажирани?

В BCause виждаме, че неправителствените организации искат финансова независимост, а все повече социално чувствителни хора не желаят да разделят печеленето на пари за прехраната от подпомагането на важна кауза. Социална цел и бизнес дейност се сплитат в социално предприемачество, за да осигурят достоен живот на хора, поставени в изолация и адекватна грижа за деца и възрастни; да допринесат за запазване на биоразнообразието и пестенето на ресурсите на земята, да разпространяват и улесняват достъпа на всички до образование или културни достижения - и още много други.

Като социален инвеститор се ръководим от икономическата жизнеспособност на подкрепяните от нас проекти и затова, освен за социалните предприятия, работим и в полза на укрепването на малки бизнес инициативи с потенциал, които постепенно увличаме с каузи.

Фондация BCause се ангажира със застъпнически програми, изследвания, обучения за деца, младежи и възрастни и директни подкрепящи програми за стартиращи традиционни и социални предприемачи, чрез които допринасяме за преобразяването на живота на хора и общности.

Актуално за предприемачи

Банкова сметка

IBAN: BG15 UNCR 70001522604629
BIC: UNCRBGSF
Банка: Уникредит Булбанк
Име: Фондация ''БИКОУЗ в помощ на благотворителността''

 

 

 

Search