All for Joomla All for Webmasters

РАЗВИТИЕ НА ОБЩНОСТИ

Помагаме на граждански организации, родителски групи, училищни настоятелства, алумни организации, музеи, читалища, библиотеки да увеличават ресурсите и ефективността си.

Мисията на BCause e да насърчаваме хора, организации и общности да преобразяват живота, като развиваме дарителството и социалните инвестиции. Правим го, като работим с партньори - граждански организации, публични институции и хора, корпоративни и индивидуални дарители. Помагаме на организации, родителски групи, училищни настоятелства, алумни организации, музеи, читалища, библиотеки да увеличават ресурсите и ефективността си. В рамките на нашите услуги и програми можете да получите консултация, да се включите в обучение, да получите финансиране или да бъдете партньор в по-продължителни програми.

Обучения и програми за развитие на капацитет

Познаването на поведението на българските дарители от собствения ни дългогодишен опит и световните практики и новости прави нашите обучения за НПО и публични институции практични и ориентирани към решения.

Фонд „Хелън Л. Ринкър Ашли“

Фонд „Хелън Л. Ринкър Ашли“ е създаден със средствата от дарението на госпожа Хелън Л. Ринкър Ашли към КАФ Америка. Целта на фонда е финансиране на широк спектър от дейности в България – от ремонт и изграждане на публична инфраструктура до подкрепа на образованието. КАФ Америка като собственик на фонда и според американското законодателство взима решения за неговото изразходване, като за целта одобрява конкретни проекти. Фондация ''BCause: в помощ на благотворителността'' е избрана от КАФ Америка да ръководи изпълнението на проектите в България.

Финансиране и грантове от дарителски програми

Приоритетна цел на Фондация BCause е използването на набраните дарителски средства за финансиране на дейности на неправителствени организации.

Банкова сметка

IBAN: BG15 UNCR 70001522604629
BIC: UNCRBGSF
Банка: Уникредит Булбанк
Име: Фондация ''БИКОУЗ в помощ на благотворителността''

 

 

 

Search