All for Joomla All for Webmasters

Благотворителността през обектива

Различен поглед към каузи, проекти и хора, които променят живота ни.

Фотоконкурсът "Благотворителността през обектива" e организиран от Български дарителски форум и Фондация BCause. Провежда се веднъж годишно. Чрез изразните средства на фотографията конкурсът предлага нов, различен поглед към каузи, проекти и хора, свързани с благотворителността, и възможностите за промяна на живота около нас. В конкурса участват както професионални фотографи, така и любители, без ограничение за възрастта.

Конкурсът за фотография (от 2012 г.)

Фотографиите се оценяват от жури, в чийто състав влизат професионални фотографи и представители на НПО-организаторите. Публиката избира своя фаворит с онлайн гласуване.

Грантовата програма (от 2015 г.)

Eдинствената по рода си в България. Дава възможност на фотографите да осъществят свой фотографски проект. Финансира до три проекта на стойност по 2 000 лева всеки. 

Пътуваща фотоизложба

Фотографските проекти, заедно с фотографиите, номинирани от журито за награди в категориите на конкурса, и снимката, избрана от публиката с онлайн гласуване, са обединени в пътуваща фотоизложба. Тя бива показана в поне 10 града на България.

Фотоконкурсът „Благотворителността през обектива" се радва на партньорството и подкрепата на професионални фотографски организации, медии и спонсори от бизнес средите.

 

Фондация BCause е създател на „Благотворителността през обектива" заедно с Български дарителски форум и съорганизатор от 2012 до 2018 година.
От 2019 година конкурсът се управлява самостоятелно от Български дарителски форум.

Повече информация в сайта на конкурса www.blagobektiv.org

----------------------------------
Pin It

Search