All for Joomla All for Webmasters

България дарява

„България дарява“ е национална кампания за популяризиране и насърчаване на дарителството в България, в която са представени каузи на граждански организации от цялата страна.
Осъществява се всяка година в последната седмица на месец март. Първото издание на инициативата беше 2019 година. Платформата www.bulgariadariava.bg работи целогодишно. 

Фондация BCause е една от 12-те организации инициатори на кампанията.

През 2019 година BCause взе активно участие в изработването на основните инструменти и послания на кампанията. Организирахме консултации за организациите-кандидати и подкрепяхме участието им в платформите DMS и Платформата.бг. – в това ние виждаме основната си роля и през 2020 ще увеличим тази подкрепа. Убедени сме, че резултатите ще бъдат в пъти по-големи!

През 2020 година Българският дарителски форум ще бъде ротационен домакин на БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА. БДФ, WWF и BСause заедно ще сформират координационна тройка с цел осигуряване на приемственост на домакинството. БДФ ще координира организацията на второто издание на кампанията, в която ще бъдат включени и останалите инициатори на „БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА".

Повече вижте на www.bulgariadariava.bg 

 

----------------------------------
Pin It

Search