All for Joomla All for Webmasters

ЗА ИНДИВИДУАЛНИTE ДАРИТЕЛИ

Ние ще Ви предложим избор от смислени каузи и ефективни начини, за да ги подкрепяте. Ще се погрижим дарението Ви да стигне до своето предназначение и да получите обратна връзка.

Предлагаме най-удобния за Вас механизъм за даряване и подходяща кауза или програма. Разгледайте кои са организациите и хората, които търсят дарителска помощ чрез Платформата.бг и Единен дарителски номер в България (DMS 17 777). Включете се в дарителство по ведомост за любими каузи. Дарете време и талант, като се включите в доброволческа инициатива.

Онлайн дарителство
(от 2005 г.)

Фондация BCause предложи онлайн дарителство в полза на благотворителни каузи още когато онлайн разплащанията бяха едва навлезли в България. Днес благотворителните организации и активните хора могат да правят онлайн дарения за избрани от тях каузи чрез два инструмента -
DMS 17 777 с линка dmsbg.com и Платформата.бг - Platformata.bg


Дарителство от работното място (от 2001 г.)

Ако искате да дарявате лесно и бързо за избрани от вас каузи, можете да говорите с работодателя си да въведе дарителство по ведомост в компанията, в която работите. Можете да изберете коя организация искате да подкрепите и с каква сума и тя да се превежда от заплатата ви всеки месец директно от счетоводството на работодателя ви.


Дарителство през граница

Ако живеете извън България и искате да дарите средства за българска кауза, можем да Ви предложим избор от работещи организации. А ако данъчните облекчения за дарение в държавата, където живеете са значими, можем да Ви помогнем да добавите този фактор към мотивите си за подкрепа на кауза в България. Фондация BCause е член на международни мрежи, които улесняват данъчно ефективното трансгранично дарителство.

Данъчни облекчения за дарители

Данъчни облекчения за компании

Документ за дарението

Фондация BCause издава на всички свои дарители

документ, удостоверяващ направеното дарение/я,

който Ви дава право да ползвате данъчно облекчение при подаване на годишната данъчна декларация.

Данъчни облекчения за частни лица

Документ за дарението

Фондация BCause издава на всички свои дарители

документ, удостоверяващ направеното дарение/я,

който Ви дава право да ползвате данъчно облекчение при подаване на годишната данъчна декларация.

Search