All for Joomla All for Webmasters

Директорът на BCause Елица Баракова участва в детския базар професиите

Какво е да си директор на фондация и какво правят фондациите раказа изпълнителният директор на BCause Елица Баракова по време на Детския базар професиите. Сред дошлите да се запознаят с нея имаше най-много ученции от 55-то средно училище в София.

С децата Елица обсъди на кого помагат гражданските организации и какви ползи носи тяхната работа на децата, възрастните, природата. Децата веднага разпознаха Уницеф и Българския червен кръст, а в дискусията се сетиха, че познават още и Холидей хироус, знаят за ДМС и са чували, че има екологични организации.

По време на представянето учениците научиха за различни каузи и начините да ги подкрепяме - с пари и ДМС-и, но и с доброволчество и разпространяване на идеи. Разговаряха за благотворителните дейности, които правят в училище, и кой може да им помогне.

"Интересно е и благотворителността е шарена", съгласиха се децата в края на разговора.

Детският базар професиите се поведе в "Музейко" на 24 и 25 ноември 2017. Организатори са Българска мрежа на Глобалния договор на ООН (БМГД) и компаниите-участващи в проекта "Гордея се с труда на моите родители".

Банкова сметка

IBAN: BG15 UNCR 70001522604629
BIC: UNCRBGSF
Банка: Уникредит Булбанк
Адрес: София, пл. “Св. Неделя” № 7
Име: ФПББ


Към стария сайт
на фондацията >

 

Социални мрежи