All for Joomla All for Webmasters

Предстоящи събития на BCause през юни 2018

aboniray seЗа нас е важно да ви информираме за онова, което ви интересува, и да не пълним пощенската ви кутия с ненужни имейли.
Моля, абонирайте се, като отблежите темите, които ви вълнуват.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sport za vsyako dete9 юни 2018, София
Спорт за всяко дете
ParaKids организира Спортен празник „Спорт за всяко дете“ в НСА „Васил Левски“, лекоатлетическа писта. Mогат да се включат всички деца. Ще има щафетни игри/ бягания, катерене
футбол, ролери, лечебна гимнастика, забавна анимация/ томбола.
Фондация BCause подкрепя наградния фонд на празника със средства от Фонд "Спорт за деца с увреждания".
Повече (fb)
 
 
 
12 юни 2018, София
Фондация BCause и дарители ще отпразнуваме заедно успеха на випуск ‘2018 на стипендиантската програма  “Готови за успех”.
Ще изпратим дипломираните студенти и ще пожелаем успех на кандидат-студентите.
Събитието е с участието на студентите от НМА „П. Владигеров” Георги Чапанов (китара) и Ицо Любенов (вокал), и ученичката от СУ "Отец Паисий" , гр. Вършец, Михаела Любенова (пиано).
 
12 юни 2018, Брюксел
Елица Баракова ще говори на конференцията "Социални иновации за включващо общество" (Forum on Social Innovations for Inclusive Society), като сподели работата на Център Ринкър с предприемачи и корпоративен бизнес.
Повече (fb)
 
13 юни 2018, София
pokana scr mstefanova

Приятелска дискусия CSR2023БГ, на която ще бъде представен учебникът „Корпоративна устойчивост и отговорност“ с автор Марина Стефанова.
В учебника е представена и работата на фондация BCause в помощ на дългосрочни програми на отговорни компании, със специално внимание върху отчитане на социалния ефект. Като илюстрации са използвани програмите "Забавно лято, грижовна есен" на Филип Морис България и "Еко Грант" на А1.
Повече (fb)

 
 
 
 
 
 

13 и 14 юни 2018, София

Изпити - финал на Курса по Социално предприемачество в Стопански факултет към СУ "Св. Климент Охридски". Организатор е Обединени идеи за България, а Център "Ринкър" към Фондация BCause е съорганизатор на курса от 2017 година.

16 юни 2018, Панагюрище

Турнир по тенис на маса с домакин Асарел Медет
„Игри за добрини“ е програма на Българската мрежа на Глобалния Договор на ООН. Фондация BCause е партньор на проекта.
Повече (fb)
 
На 16 юни 2018 г. 
В парк „Възраждане“ в София ще се проведе първото по рода си събитие – „Отбор с мечта“. Организатори на събитието са три добре познати личности в спорта в България – ултрамаратонецът Краси Георгиев, двукратният световен шампион по паркур / фрийрън Делян „Дидо“ Димитров, и маратонецът и кросфит атлет Иван Димов.
Трима спортисти с различен профил и страсти, се обединяват, за да допринесат към три организации, които са бенефициенти на събитието – Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“, фондация Single Step, работеща за подкрепа на ЛГБТИ младежи и техните семейства и BEST Foundation, която организира клубове за дебати и ораторство на английски език в гимназии в цяла България.  Събраните средства ще бъдат разделени поравно между трите организации.
 
19 юни 2018
Обучение „Как да имате успех в набирането на средства?”
Фондация BCause в партньорство с Младежко сдружение ''За мир и развитие на Балканите'' ви канят на обучение по набиране на средства на 19 юни в Пловдив. Обучението е предназначено за ​​представители на НПО от региона на Пловдив. Подходящо е и за граждански обединения и неформални групи.
 
19 юни 2018
BCause ще вземе участие в срещата на директорите на CAF Global Alliance.

25 - 26 юни 2018
CAF India гостува на BCause. Посещение на общ мултинационален клиент във връзка с дарителство по ведомост.

Банкова сметка

IBAN: BG15 UNCR 70001522604629
BIC: UNCRBGSF
Банка: Уникредит Булбанк
Адрес: София, пл. “Св. Неделя” № 7
Име: Фондация ''БИКОУЗ в помощ на благотворителността''

 

 

 

Социални мрежи