All for Joomla All for Webmasters

Предстоящи събития на BCause през април 2018

13 април 2018, Варна
Как да имате успех в набирането на средства? - обучение на BCause и ФГУ

Фондация BCause и Форум „Гражданско участие” организират съвместно обучение по набиране на средства. Място: Варна, Младежки дом, Концертна зала. Обучението е предназначено за представители на НПО от областите Варна, Добрич, Шумен и Търговище. Подходящо е и за граждански обединения и неформални групи. Участието е безплатно със задължителна регистрация.

Повече

 

15 април 2018, краен срок

Грантовата програма "Благотворителността през обектива" 2018 ще финансира до 3 фотографски проекта на стойност по 2 000 лева. Срокът за участие е 15 април 2018 г., а след това в продължение на 5 месеца спечелилите ще имат възможност да заснемат своята концепция с менторската подкрепа на професионални фотографи – членове на журито на конкурса. Организатори: Български дарителски форум и фондация BCause.
Повече

 

19 април 2018, София
Големият финал на БАКБ Предизвикателство
През 2017-та 12 души спечелиха участие в акселератора. Сега те ще се борят за безвъзмездно финансиране на своите бизнес проекти.
Програмата БАКБ Предизвикателство е създадена от Център „Ринкър“ към Фондация BCause в партньорство с Българо-американска кредитна банка. Предназначена е за предприемачи с бизнес идея, насочена към положително въздействие върху хората и общностите - със социален или екологичен ефект. Подкрепя стопански инициативи, изградени върху концепцията за природосъобразно и устойчиво развитие.
Повече

 

21 април 2018, Берлин
Фондация BCause съвместно с Meacenata Stiftung организира среща с българите, живеещи в Берлин. Темата е дарителството през граница чрез мрежата на Transnational Giving Europe (TGE), в която двете фондации са партньори, и възможността на нашите съграждани да ползват немските данъчни облекчения, когато даряват за организации, училища, галерии, музеи в България.
Повече
 

5, 12, 19, 26 април (всеки четвъртък), София
Курс по Социално предприемачество в Стопански факултет към СУ "Св. Климент Охридски".  Организатор е Обединени идеи за България, а Център "Ринкър" към Фондация BCause е съорганизатор на курса от 2017 година.
 

Банкова сметка

IBAN: BG15 UNCR 70001522604629
BIC: UNCRBGSF
Банка: Уникредит Булбанк
Адрес: София, пл. “Св. Неделя” № 7
Име: Фондация ''БИКОУЗ в помощ на благотворителността''

 

 

 

Социални мрежи