All for Joomla All for Webmasters

Предстоящи събития на BCause през март 2018

1 март 2018, София
На 1 март 2018 започва курсът по Социално предприемачество в Стопански факултет към СУ "Св. Климент Охридски".  Организатор е Обединени идеи за България, а Център "Ринкър" към Фондация BCause е съорганизатор на курса от 2017 година.

Повече

март 2018, Челопеч
Център "Ринкър" започна обучителна програма по предприемачество за ученици от 11 и 12 клас в Частната профилирана гимназия с чуждоезиково обучение "Челопеч". В продължение на месец група гимназисти ще се обучава интензивно по програмата "Кълнове", разработена от експерти на Център "Ринкър" към Фондация BCause.
Повече

 
5-7 март 2018, Брюксел
Работна среща на организациите консултанти по програма Еразъм за млади предприемачи. Фондация BCause e българският партньор в консорциума на проекта SEEDplus и предоставя консултантска помощ на стартиращи млади предприемачи, които биха искали да обменят опит с колеги от техния бранш в страни от Европейския съюз.
 
9 -11 март 2018, София
Sofia Service Jam - Център "Ринкър" е партньор на Sofia Service Jam, който ще се проведе от 9 до 11 март 2018. Работилницата представлява интензивно 48-часово предизвикателство, в което участници биват въвлечени в процеса на групово разработване на иновативни продукти свързани с дизaйна на нова услугa или подобряване на съществуваща такава.
 
19 март 2018, София
Отворени врати на PaySafe България за стипендиантите на програма "Готвои за успех".
Фондация BCause организира с помощта на своите корпоративни партньори поредица от срещи за стипендиантите на програма "Готвои за успех" за разширяване на познанията им и за ориентиране в съвременните професии и възможностите на трудовия пазар.
Повече: http://www.bcause.bg/gotovi-za-uspeh.html
 

23 Март 2018, Велико Търново
Как да имате успех в набирането на средства? - обучение на BCause и ФГУ

Фондация BCause и Форум „Гражданско участие” организират съвместно обучение по набиране на средства на 23 март 2018 във Велико Търново. Участието е безплатно със задължителна регистрация. Обучението е предназначено за ​​представители на НПО от областите Велико Търново, Габрово, Ловеч. Подходящо е и за граждански обединения и неформални групи.

Повече

 

29-30 март 2018, Мездра
Откриване на Работилница "Северозапад". В работилницата ще се обучават и ще работят младежи с умствина изостаналост от Защитените жилища и Преходно жилище в гр. Мездра. Те ще произвеждат сувенири и ще получават възнаграждение за труда си.
Работилница "Северозапад" е социално предприятие на Фондация "Проект Северозапад". Оборудването е закупено по проект, финансиран от TELUS INTERNATIONAL EUROPE.
Фондация „Проект Северозапад“ е създадена с помощта на Фондация BCause с цел е да развие устойчиви услуги и подкрепа за старите хора и паралелно с това да развие местен капацитет и знание.

Банкова сметка

IBAN: BG15 UNCR 70001522604629
BIC: UNCRBGSF
Банка: Уникредит Булбанк
Адрес: София, пл. “Св. Неделя” № 7
Име: ФПББ


Към стария сайт
на фондацията >

 

Социални мрежи