All for Joomla All for Webmasters

Предстоящи събития на BCause през февруари 2018

2 февруари, София
Пенка Цветкова ще бъде говорител на събитието по случай официалното откриване на A.L.E.C.O. - първата българска програма на Европейския съюз за предприемачески умения и едностранен обмен на млади предприемачи от ЕС.
Тя ще представи програма Еразъм за млади предприемачи и опита на Фондация BCause в предоставянето на консултантска помощ на стартиращи млади предприемачи, които биха искали да обменят опит с колеги от техния бранш в страни от Европейския съюз. От началото на 2017 година BCause e българският партньор в проекта SEEDplus, който се осъществява от консорциум от девет организации.
 
A.L.E.C.O (Achieve Leadership in Entrepreneurship and Cooperation Opportunities) е първата българска програма на Европейския съюз за предприемачески умения и едностранен обмен на млади предприемачи от ЕС. Инициативата бе стартирана от евродепутата Андрей Новаков през 2016 година под формата на финансиран от Европейската комисия пилотен проект на стойност 750,000 евро.
 
2 - 4 февруари, Плевен
III обучение на участниците в БАКБ Предизвикателство
Програмата БАКБ Предизвикателство е създадена от Център „Ринкър“ към Фондация BCause в партньорство с Българо-американска кредитна банка. Предназначена е за предприемачи с бизнес идея, насочена към положително въздействие върху хората и общностите - със социален или екологичен ефект. Подкрепя стопански инициативи, изградени върху концепцията за природосъобразно и устойчиво развитие.
Повече
 

7 февруари, София
Церемония за връчване на Годишния знак за дарителство от работното място ''Отговорна компания – отговорни служители''. Отличието се връчва от Фондация BCause, Българско дружество за връзки с обществеността и Българска асоциация за управление на хора за четвърта поредна година.
Повече

 

14 февруари, онлайн
Да се влюбиш в... кауза. Фондация BCause посвещава февруари на дарителството по ведомост, на хората, които всеки месец даряват за любимите си каузи, и на работодателите, които подкрепят месеченото дарителство на своите служители. 

Банкова сметка

IBAN: BG15 UNCR 70001522604629
BIC: UNCRBGSF
Банка: Уникредит Булбанк
Адрес: София, пл. “Св. Неделя” № 7
Име: ФПББ


Към стария сайт
на фондацията >

 

Социални мрежи